About Us /

Below you can find more information about our company

About Digital Generation

Digital Generation is opgestart door Davy Baccaert begin 2010. De interesse in webdesign kwam echter reeds veel vroeger. Sinds 1999 is er de groeiende interesse in webdesign en scripting. Davy leerde onder andere (X)HTML, CSS en Javascript maar ook PHP, MYSQL en andere vaak gebruikte talen. Aangezien het internet alles behalve stilstaat werken we nog dagelijks aan het bijschaven van onze kennis.

Our Mission

Digital Generation is een jong bedrijf met een sterke groei. Zaakvoerder en webdesigner Davy Baccaert staat persoonlijk in voor het contact met de klanten. Persoonlijke betrokkenheid is dan ook een van onze belangrijkste punten. Wil je de wens van de klant op het net zien te krijgen, moeten wij erin slagen jouw dromen te zien.

Why Choose Us

Inspiratie, inzicht, inleving. Aanwezigheid op het internet is niet langer de maatstaf. Feilloze navigatie, eenvoudige maar oogstrelende designs, krachtige engines en dit alles door een samen uitgewerkte glasheldere oplossing.

Meet Our Team

 

Davy Baccaert

Davy is de creative mind van het team. Net altijd iets verder kijken dan zijn neus lang is, geeft hem een oog voor detail en zorgt ervoor dat alles in harmonie samenkomt.

 

Testimonials

"Bij Davy hangt er geen koele mentaliteit. Is er iets, dan bel ik hem en heb ik binnen de kortste keren een degelijk antwoord. Heel tevreden!"
Ingeborg - Le Homard Rouge, http://www.lehomardrouge.be

"Davy heeft heel mijn boekhouden, dat uren duurde, ingekort tot nog geen half uur per dag. Alle automatisatie in het bedrijfsproces heeft ons al heel wat uren bespaard. Bedankt!"
Nico De Buck - Delicieux, http://www.delicieux-gent.be