Services /

Here are the services we offer

Clean cut design

Uw website is uw digitale visitekaartje. Dus moet uw webstek de essentie van uw zaak of product uitademen. De geknipte opdracht voor Digital Generation. Wij bepalen haarfijn de juiste sfeer en creëren de perfecte plek op het web. Het handelsmerk van onze service? Een volledige begeleiding. Van begin tot einde zorgen wij ervoor dat uw idee of project tot in de puntjes uitgewerkt wordt en het verwachte resultaat oplevert.

Beautiful Websites

Webdesign & restyling is onze grootste passie. Om een gedacht tot een vlot werkende machine te bouwen is dé ultieme kick voor ons en geen enkele uitdaging is te groot.

Responsive Layout

Mee met zijn tijd. Onze websites zijn even prachtig en gebruiksvriendelijk op elk apparaat. Van smartphone tot Full HD scherm laten we jou bedrijf zien in al zijn glorie.

Awesome Logos

Graphic Design heeft alles met evenwicht te maken en laat het dat nu net zijn waar we goed in zijn. Wij zien en begrijpen dé perfecte kleurencombo en huisstijl in een oogwenk.

High Res Prints

Visitekaartjes, flyers, brochures of een volledig uitgewerkte huisstijl. Bij Digital Generation, met zen clean cut design, snelle service en degelijke afwerking, zit je goed.

SEO / SEA

Het vertrekpunt is: zorgen dat uw website bezoekers trekt. Dit kan door zoekmachineoptimalisatie, maar ook het adverteren op resultatenpagina’s van zoekmachines is een optie. Dankzij Google Analytics kan u heel wat te weten komen, en ook conversie-tracking moet worden opgevolgd zodat u beseft hoeveel uw website u werkelijk oplevert. Wij vertalen cijfers in mensentaal en handelen correct op basis van de feiten. Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Uw huidige website doet het volgens u niet zo slecht, maar u bent nieuwsgierig naar wat we nog meer zouden kunnen doen? Met een SEO en/of SEA audit bekijken we dit samen.

Hosting

Wenst u een website dan hebt u webhosting nodig. Met webhosting huurt u ruimte op onze servers. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en dat tegen supervoordelige tarieven! Bij elk webhosting pakket is de registratie of verhuizing van uw domeinnaam inbegrepen. Voor slechts € 7,99 per maand hebt u al een webhosting pakket inclusief gratis software en alles wat u nodig hebt. Onze hostingformules bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende support aan de juiste prijs. Door middel van een online controle paneel beheert u zelf makkelijk uw webruimte (bv. e-mailadressen aanmaken, wachtwoorden veranderen, software installeren,...).

Onze specialist komt bij u langs wanneer het u past. U ontvangt een offerte gratis en vrijblijvend. Aarzel dus niet en